Kartanon valtiatar

27,00 

Kuvaus

Tuomela, Harri: Kartanon valtiatar

Ruotsinopettaja Olivia Laakson pitkä kesäloma on juuri alkanut. Tuttuun tapaansa hän on tullut viettämään sitä kotikartanoonsa Tammilaaksoon. Kulunut vuosi on ollut työntäyteinen, joten vapaa-ajallaan Olivia ei ole jaksanut tehdä muuta kuin herkutella ja katsella hömppää televisiosta. Kesän hän päättääkin viettää kuntoillen ja Salme-palvelijan valmistamaa terveellistä lähiruokaa nautiskellen. Tosin tänä vuonna saattaa ihan hyvin käydä samalla tavalla kuin aikaisempinakin kesinä, eli juhannuksen jälkeen Olivia on jo niin kyllästynyt hämäläiseen maalaiselämään, että varaa äkkilähdön jonnekin Etelä-Euroopan rantakohteeseen, jossa antaa itselleen luvan heittäytyä pieneen ja harmittomaan lomaromanssiin.

Melko pian alkaa kuitenkin vaikuttaa siltä, että tämän suven aikana vipinää voi löytyä myös Tammilaaksosta. Katri-äidin galleriassa on kuulemma uusi apulainen, kartanon puistossa liikkuu raamikas kesäpuutarhuri ja kaiken lisäksi entiseen työväenpytinkiin on tulossa vuokralaisia. Tamara-ystävä tulee auttamaan Oliviaa kesäpuutarhuriin tutustumisessa, mutta kaikki ei suju aivan suunnitelmien mukaan. Sitten kartanon tiluksille ilmestyykin aivan uusi mies.

Kohta Olivia huomaa olevansa keskellä aikamoista tunteiden sekamelskaa, johon oman lisäväristyksensä tuovat henkiin heräävät Tammilaakson vanhat kummitusjutut.

9789523156722 | kovakantinen, 190 sivua |