Tunnit Elviksen kanssa

29,50 

Osasto:

Kuvaus

Myller, Leena: Tunnit Elviksen kanssa

Las Vegas, yö. Hotel Hilton ja välkkyvä neontaivas. Hotellin showroom, samppanjan ja kokaiinin tuoma kiihko. Lavalle astuu valkoiseen koristeltuun jumpsuitiin pukeutunut mies.

Elvis Presleystä on kirjoitettu tuhansia sivuja, tehty elokuvia – mutta silti Leena Myllerin teos on tuore ja rehellinen näkemys lahjakkuudesta, kulttihahmosta, jota imitoidaan yhä eniten maailmassa.

Kirja on rakkaudenosoitus miehelle, josta tuli maailman kuuluisin ja kuvatuin, joka oli legenda jo eläessään ja muuttui myytiksi kuolemalla jo 42-vuotiaana.

Toisessa, korjatussa painoksessa Leena Myller tuo esiin uusia ajatuksia Elviksen kuolinsyystä ja manageri ”Eversti” Parkerin osuudesta Elviksen elämään. Kirja piirtää näkyville viihdemaailman ylellisen elämän toisen, raa’an puolen: esille tulevat myös julkisuuden paineissa kuolleet muusikko Avicii ja Elviksen tyttärenpoika Benjamin.

Elvis Presley ei esiintynyt Euroopassa, mutta kävi armeijan Länsi-Saksassa ja tapasi tulevan vaimonsa, vasta 14-vuotiaan Priscilla Beaulieun Bad Nauhaimissa palvellessaan Naton joukoissa.

Leena Myllerin teokseen tuo kiinnostavuutta myös fiktiivinen tarina, joka polveilee muun tekstin välissä sekä tarinan kokija nuori Elisa, joka katsoo Elvistä omin silmin – ja näkee julkisuuden takana ihmisen.

9789523156791 | 400 sivua |