Pimeän rahan uhrit

27,00 

Osasto:

Kuvaus

Meriläinen, Seppo: Pimeän rahan uhrit. Jännitysromaani.

Kun yrityksellä alkaa mennä huonosti, on haaskalle  tungosta. Näissä tilanteissa löytyy rahamaailmasta sekä yksityisiä että julkisia tekijöitä, jotka helposti käyttävät hädänalaisen tilannetta hyväkseen. Taustalla ovat ahneus ja omanvoitonpyyntö.

Metallialan alihankintayritystä pyörittävä Aimo lähtee stressilomalle Lappiin ja kiinnostuu samalla vanhemman yrittäjätuttavan jälkeensä jättämästä maatilasta. Ilmari oli aikanaan menestyvä yrittäjä, mutta jostain syystä hänen asiansa alkoivat mennä pieleen ja pankki ajoi Ilmarin yrityksen konkurssiin. Ilmarin kuolemaan johtaneet olosuhteet jäivät aikanaan kunnolla selvittämättä.

Aimo löytää yllättävän yhteyden appiukkonsa Osmon ja Ilmarin väliltä. Osmo on kovapintainen kiinteistösijoittaja ja huhutaan hänen myös rahoittavan vaikeuksiin joutuneita yrityksiä – kovalla korolla.

Kun Aimon yritys joutuu vaikeuksiin, Osmo tarjoaa lainaa. Mutta Aimo on saattanut Osmon epäilyksen alaiseksi Ilmarin kuolemaan…

”Ammatissani työhallinnossa olen nähnyt läheltä edellä mainitun kaltaisia tapauksia. Sanotaan, että Suomessa konkurssi on usein kaiken loppu, kun taas monessa muussa maassa ei tie nouse joka suuntaan pystyyn. Monta asiaa ja asennetta pitäisi korjata, jotta yrittäminen olisi helpompaa ja epäonnistumisen seuraukset eivät olisi niin totaalisen lopullisia.” – Seppo Meriläinen

ISBN 978-952-315-166-6. 232 sivua, pehmeäkantinen. 200×130 mm.