Partus

33,00 

Osasto:

Kuvaus

Aho, Toni: Partus

Pikkuvauva katoaa mystisesti vaunuistaan keskellä kirkasta päivää. Epäillään poikkeuksellista rikosta, joka järkyttää maanlaajuisesti. Samoihin aikoihin nuori sairaalalääkäri Milla Vartiainen aloittaa koulutusjaksonsa Oulun yliopistosairaalan vastasyntyneiden teho-osastolla. Haastava työ ja henkilökohtaisissa suhteissa koetut vastoinkäymiset ajavat Millan kriisiin, ja teini-iässä podetut mielenterveysongelmat nostavat päätään juuri silloin, kun häneltä vaadittaisiin vakaampaa tasapainoa kuin koskaan.

Vauvan katoamisella vaikuttaa olevan kytkös teho-osastoon, ja Milla aikoo selvittää sen hinnalla millä hyvänsä. Äkkiä hän huomaa joutuneensa keskelle painajaista ja kasvokkain sen tasoisen pahuuden kanssa, jollaista hän ei tiennyt olevan edes olemassa. Pian se tuntuu uhkaavan myös hänen läheisiään. Selviäisikö hän järjissään ajelehtiessaan ihmisyyden syvimmillä ja synkeimmillä vesillä – saati hengissä?

Partus on erikoislääkäri Toni Ahon kolmas lääketieteellinen trilleri Milla Vartiainen -kirjasarjassa, jonka ensimmäiset osat Exitus ja Organus ovat olleet menestyksiä ja puhuttaneet ajankohtaisuudellaan.

ISBN 9789523155442 | kovakantinen | 318 s.