Painajainen tunturissa

31,00 

Tuotetunnus (SKU): 969026 Osasto:

Kuvaus

Koivula, Erkki: Painajainen tunturissa

Joulukuu 2017. IRA:n pelätty terroristi John Adams alias Hullu koira lentää turistien mukana Belfastista Kittilään. Samaan aikaan ISIS uhkaa videollaan Suomen Lappia. Tilannekuvaa hämmentää Levin rinteillä öisin äänettömällä moottorikelkalla kiitävä valkoisiin pukeutunut ”aave”.

Mitä on tapahtumassa? Ja kuka on mystinen neljästoista kelkkailija, joka katoaa revontulisafarilta?

Eläkkeeltä takaisin kentälle kutsuttu rikosylikomisario Kari Kairijoki – tuttu Petsamon verikoirasta ja Suopunkimurhasta – kokoaan tiimin ja käynnistää kalmanhajuisen ihmismetsästyksen Lapin tuulisilla tuntureilla ja aavoilla lumilakeuksilla. Ajojahdin aikana hän joutuu tekemään pitkän ja ansiokkaan uransa kovimman ratkaisun.

Erkki Koivulan kolmas Kairijoki-poliisiromaani tuoksuu lumelle, jäälle ja raikkaille tunturituulille.

Kirja perustuu löyhästi IRA-luopio Johnny Adairin takaa-ajoon Lapissa.

”Koivulan kirjoittamisyyli on tehokasta ja jäntevää – – voisiko Erkki Koivula tihentää julkaisemisen tahtiaan?” Ari-Matti Auvinen Ruumiin kulttuuri -lehdessä.

”Suopunkimurhat on niin vetävää luettavaa, että Koivulan seuraavaa dekkaria odottaa jo kiinnostuneena.” Taru Paavoseppä Kainuun Sanomissa

Rovaniemeläinen Erkki Koivulan uraputkessa on metsurin, rajavartijan, turvallisuusvartijan, turkistyöntekijän ja työvoimaveuvojan sekä toimittajan töitä mm. Uudessa Suomessa, Iltalehdessä, Länsi-Uusimaassa ja Ykkös-Sanomissa. Hän on kahden poliisiromaanin lisäksi julkaissut salanimillä useita jännityskertomuksia eri lehdissä.

Kovakantinen | 238 s. | 9789523155633