Lasten takia

31,00 

Kuvaus

Toivio, Marja: Lasten takia

”Kun hoidit toisten asioita ja olit heidän taakkansa kantaja, et voinut itse väsähtää. Kun he luottivat sinuun kuin kallioon. Ja jos eivät luottaneet, potkaisivat pois kuin rikkinäisen kengän. – – Sopiva homma psykopaatille.”

Asianajaja Sanna Närhi viihtyy työssään ja tekee pitkää päivää. Arki lasten kuskaajana kyllästyttää, eikä kiltti aviomieskään jaksa innostaa. Kun mies muuttaa yllättäen pois kotoa toisen naisen luokse, Sanna suuttuu. Alkaa taistelu, jonka menettelytavat hän eroja työkseen hoitavana juristina hallitsee. Hän pyytää ositukseen apua konkarikollega Sepolta ja ilmoittaa, ettei sovi mistään. Seppo ja Sannan äiti yrittävät vuorotellen sovitella eroavan pariskunnan välejä.

Samaan aikaan Sannan on hoidettava työssään hankalaa ositusta, jonka osapuolet ovat ilmiriidoissa. Asiakkaat ovat vaativia ja toimiston pomo tuijottaa pelkkiä euroja. Sairauslomaa Sanna ei suorittajana halua ottaa. Ensimmäistä kertaa elämässään hän katuu ammatinvalintaansa, eikä jaksaisi kantaa asiakkaiden taakkoja. Tuoreena yksinhuoltajana hänen olisi löydettävä työhön uusi asenne entisen raatamisen sijaan.

Eroseminaari pistää Sannan miettimään omien vanhempiensa maton alle lakaistua eroa ja roolia avioliitossaan. Laastarisuhde nuorempaan mieheen tuo hetken piristystä arkeen.

Lasten ongelmat havahduttavat Sannan, mutta onko hän valmis päästämään menneestä irti?

9789523156388 | 304 sivua |